2014. november 21., péntek

Siker

Tegnap 53 kg voltam délelőtt, ez esti mérésnél pedig "csak" 52,3. Már ennél a számnál is majd' kiugrottam a a bőrömből, de amit reggel mutatott, az maga volt a csoda! Augusztus eleje óta nem mutatott ilyen szép számot. 51,5 kg!! A BMI-m már 18-al kezdődik(18,73). Még így is nagyon sok, de közelít a 18 alattihoz. Annyira örülök. Tudom, hogy beteges, ha egy kijelző által mutatott szám tud csak boldogságot adni, de nem érdekel. Most nem, mert most éppen boldoggá tesz.
Tudom, hogy most csak a salakanyag megy le, azért haladok ilyen gyorsan, később nem megy majd így.
A reggelim 290 kcal volt, mert anya kitalálta, hogy tartsunk egy közös reggelit, hogy tudjunk beszélgetni. Hát ezért ettem ilyen sokat reggelire.
A vacsorát nem fogom megúszni, valószínűleg egy tányér üres gulyáslevest kellesz ennem. (200 kcal.) Túl sok, és valószínűleg egy kenyeret is meg kellesz hozzá ennem,(190 kcal) de ha mázlim van, anya engedi, hogy kiflit egyek helyette.(140 kcal)
Így jó esetben 590 kcal tudom zárni a napot. De lehet, hogy vacsiznom is kellesz, akkor több lesz.

Miért kellenek ezek a közös étkezések? Eddig olyan jól megvoltunk nélkülük, senkit nem érdekelt, csak vasárnap délben ettünk együtt. Most akkor miért kell játszani a jó családot? Mert fenn akarja tartani anyu a látszatot, vagy csak rendbe akarja tenni az elrontott éveket. Nem tudom. De ez így akkor is egy kalap sz*r. Így minden napot, amit itthon töltök, 1000 kcal körül kellesz zárnom. Ami sok. Nem lehetek 45 kilós, ha napi 1000 kcal-t eszek.

Mindannyian tudjuk, a vékony lányok nem esznek. Ők már kiszabadultak az evés börtönéből. Nekem is ki kell. Ki is fogok. Majd ha 35 kg leszek. Szép vékony. Soha többet nem emelem majd a számhoz a villát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése