2014. december 28., vasárnap

Új év, új esélyek, vékony én.

A címből úgy tűnhet, hogy végre valami pozitív posztot hozok. Hát nem. Ez egy terv arra, hogy az új évig hátralévőm időben hogy tegyem magam tönkre. Mert a mai nap megint binge volt. És ha nem csinálom ezt a három napot normálisan meg, akkor nem leszek 50 kg alatt újévre. És ez az egyetlen dolog, amit addig megígértem magamnak. És ha nem tudom megtenni, hatalmasat csalódok magamnak. Olyan lenne, mintha a saját anyám elfelejtette volna a szülinapomat. Szóval most ezt most rendesen meg kell csinálnom! Tartozok ennyivel magamnak. Szóval:
Hétfő: Holnap. Ma elég későn fogok elaludni (konkrétan holnap), ezért későn is kelek fel.---> ellógom a reggelit és az ebédet. Utána pedig nem eszek, amíg már nem kaparom a falat az éhségtől. Akkor eszek egy tányér leveskockás levest. (20kcal.) Ha még egyszer ilyen éhes leszek, megehetek még egy darab répát.(25 kcal) Így eszek is valamit, de mégis 50 kcal alatt zárhatom a napot.
Kedd: Fél kilenckor indulok be Miskolcra, és hétkor érek haza. Tudom azt mondani, hogy ettem ott. Veszek cigit, találkozok Balázzsal, sétálgatok. Amúgy semmi dolgom nem lenne, csak Balázzsal találkozok, az 2 óra. De nem megyek haza a hamarabbi vonattal, nehogy megtömjenek otthon. Vicces lesz. Szerintem el fogom szívni az egész doboz cigit, amit veszek. Enni pedig csak egy csomag rágót tervezek, és max egy zéró energiaitalt.(Pfuj..)
Szerda: FAST! És vízből is max fél liter. Minél kevesebbet kell mutatnia a mérlegnek, amikor éjfélkor ráállok. Tudom, beteges, hogy pont éjfélkor fogom magam megmérni. Most képzeljetek el egy nappali közepén meztelenül egy hájas lányt, aki éppen a mérlegre áll rá, amikor az óra elüti az éjfélt és a tévében elkezdődik a himnusz. De nekem hatalmas örömöt jelentene, ha akkor a szám, amit a mérleg mutatna, akár egy dekával is 50 kg alatt lenne. Mert most ez minden álmom. És akármennyire beteges, meg fogom tenni.
Utána pedig: Kezdődhet az új év az új, 50 kg alatti énemmel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése